Jobb med kroppen, ikke mot
Undervisningsserie om essensielle oljer på norsk

Hvordan kan du bruke essensielle oljer til å stresse ned - og få en kropp i balanse? Hvordan kan du lytte innover og møte deg selv med egenomsorg? Få svarene - og kunnskap som gjør deg i stand til å ta bevisste valg i hverdagen.  

For hvem?


Du vil ha faktabasert kunnskap om essensielle oljer som er forankret i vitenskap, forskning og litteratur.


Du er villig til å investere tid i deg selv for å lære hvordan du kan hjelpe deg selv ved bruk av essensielle oljer.

Hva handler det om?


Dette er et undervisningsprogram om essensielle oljer i 4 deler som er tilgjengelig som nettkurs på innsiden av Facebook. 


Du får tilgang til en egen facebook-gruppe med

direktesendt undervisning en gang i måneden.


​​​​Av hvem?


Kursleder er Renate Lyse, som jobber som gestaltterapeut MNGF, er utdannet allmennlærer og er sertifisert som essensiell olje coach.


Ærlig, autentisk, varm og med et objektivt fokus på oljemagi i hverdagen.

Innhold


1. Kroppens evne til å helbrede seg selv

Hvordan kan vi bruke essensielle oljer for å ta vare på egen helse? Hva er egentlig trygt og sikkert bruk? Når bør du ikke bruke essensielle oljer? Kan essensielle oljer påvirke medisiner og hvilke oljer er det lurt å være forsiktig med. En gestaltterapeuts tilnærming til essensielle oljer.
Oljeprofiler: Grapefruit, Patchouli, Lemongrass, Fennel, Oregano, Rosemary, Cinnamon bark og Melissa. Varighet: 1 time og 43 minutter.


2. Kvalitetene ved de ulike komponentene i essensielle oljer.

Få kunnskap om hvordan essensielle oljer opptrer i kroppen, ved å forså enkel kjemi og bli kjent med viktige komponenter i de ulike oljene. Du vil få kunnskap om hvordan enzymer i kroppen virker sammen med essensielle oljer gjennom synergi og holistiske prosesser. Dette er viktig for å forstå oljenes natur - og hvordan du kan bruke de. Oljeprofiler: Eucalyptus, Lemon, Geranium, Clary sage, Basil, Holy Basil, Bergamot, Lime, Orange og Black pepper. Varighet: 1 time og 30 minutter.

3. Prosessene i kroppen; naturlig hvile og mindre stress.

Lær om hvordan de essensielle oljene påvirker prosessene i kroppen. Vi skal ta for oss olfactory nerven, det limbiske systemet og det autonome nervesystemet. Du vil lære hvordan ulike strukturer i hjernen fungerer og hvordan essensielle oljer fanges opp gjennom reseptorer i nesen. Du får kunnskap om hvordan følelses-delen i hjernen fungerer, og hvordan essensielle oljer kan brukes for å støtte deg i hverdagen. Kjenner du på mye uro og redsel, vil du få mye viktig kunnskap her. Oljeprofiler: Lavender, Roman chamomille, Ylang ylang, Marjoram, Sandalwood, Cedarwood, Vetiver, Cardamom og Coriander. Varighet: 1 time og 21 minutter.


4. Kroppssystemer i balanse.

Forstå aldringsprosessen inne i cellene dine og hva du kan gjøre for å holde deg frisk. "Det ligger på cellenivå" - har du hørt den før? "Det er så vanskelig å nå så dypt". Men det trenger ikke være det. Her får du kunnskap om hvordan ei celle fungerer på innsiden, hva som kan skade den og hva som styrker den. Du vil skjønne hva du skal gjøre for å få en kropp som våkner uthvilt og som har energi gjennom hele dagen. Kroppen består av mange ulike kroppssystemer - og målet er at alle disse systemene skal jobbe godt sammen. Vi går igjennom hvilke oljer som passer til de ulike kroppssystemene. Oljeprofiler: Frankincense, Helichrysum, Myrrh, Ginger, Thyme, Cypress, Peppermint, Clove, Cilantro. Varighet: 1 time og 24 minutter.


Direktesendte samlinger


Du får direktesendt undervisning der du kan stille spørsmål og få svar i ei egen facebook-gruppe.BONUS: Når livet går i feil spor
Bruk av oljer til emosjonell healing.

Del 1. Emosjonell stagnasjon (44 minutter)

Del 2. Emosjonell smerte (42 minutter)

Del 3. Emosjonelt kaos (52 minutter)

Del 4. Emosjonell helhet, indre visdom og skaperkraft (50 minutter)
Del 5: Introduksjon til essensielle oljer


Undervisningsopplegget er leverandøruavhengig, og det passer både til nybegynnere og for viderekommende. Ved kjøp av oljer gjennom nettverket Intent:full kan du få spesialtilbud på kurset.

 

Innholdet i undervisninga er ikke ment å behandle eller diagnostisere sykdom.


Kjøp kvalitetsoljer - og få gratis opplæring i bruk

Har du en drøss med oljer i skapet som ikke er rene og som ikke kan brukes internt? Kjøper du kvalitetsoljer gjennom meg, får du gratis opplæring i bruk.

 • Få personlig oppfølging av en sertifisert essensiell olje coach og gestaltterapeut MNGF.
 • Kjøp oljer fra doTERRA som er de mest testede oljene på markedet.
 • Få tilgang til medlemsgruppe med direktesendt undervisning hver uke.
 • check
  Dette tilbudet er kun gyldig om du ikke er med i doTERRA fra før.

Praktisk informasjon:

 • Du får umiddelbar tilgang til nettkurset. Start i dag!
 • Du har angrefrist på 14 dager etter norsk lov.
 • Du får tilgang til en ny del hver uke i fire uker.
 • check
  Direktesendt undervisning med Spør og svar-sendinger i egen facebookgruppe en gang i måneden.
 • check
  Bonus: Når livet går i feil spor.

Om Renate Lyse


Kursleder er Renate Lyse, som jobber som gestaltterapeut MNGF, er utdannet allmennlærer og er sertifisert som essensiell olje coach. Ihuga nerd når det kommer til å forstå sammenhenger - og har en evne til å gjøre selv det vanskeligste enkelt å forstå. Er opptatt av faktakunnskap og har en kritisk holdning til det meste. En oljeentusiast som gløder for å lære bort viktig kunnskap.


1370 kr

Hvordan vil du betale?

Jeg vil starte med en gang - og betale på nettet gjennom PayPal.


Trykk på knappen og få direkte tilgang ved å logge på Facebook og betale på kurssiden.

Jeg vil betale med faktura på nettet med betalingskort eller fra PayPal-kontoen - og få tilgang når betalingen er registrert.


Be om faktura ved å sende epost til renate@renatelyse.no

www.renatelyse.no // www.intent-full.no

>